Även om vi lever i en bullrig värld , många människor kämpar med för mycket tystnad i sina liv . De är antingen ensamstående eller lever med andra som är uppslukad av sin egen sak . ( Det är lätt att göra i den digitala tidsåldern ) .

Visst , kan du alltid klicka på TV , radio , eller din senaste digitala gizmo . Men vad händer om du värkande för en levande person att prata med ? Att bolla idéer med ? För att uppskatta dina prestationer ( stor eller liten ) ?

När du känner dig ensam , är chansen att du försummar att ge tillräcklig uppmärksamhet till en mycket speciell person . En som alltid är där med dig . Vem är det? Varför , du , förstås . Så , prata med dig själv . Inte bara i ditt huvud . Men högt .

Prata högt för dig själv ? Betyder inte det att du blir dum ? Att förlora det ? Redo för roliga gård ?

Inte alls .


Prata med dig själv inte bara lindrar ensamheten , kan det också göra dig smartare . Det hjälper dig att klargöra dina tankar , tenderar att vad som är viktigt och finslipa de beslut du överväger . Det finns bara ett förbehåll : Du blir smartare bara om du talar respektfullt till dig själv .

fact , vissteduatt , prata med sig själv , blablabla,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej